Hulp bij het opruimen

Tarieven

Het tarief van Van Chaos naar Orde voor persoonlijke particuliere hulp bij het opruimen of ondersteunen van werkzaamheden bedraagt 65,00 euro per uur (inclusief 21% BTW).

Reiskosten en reistijden tot 30 km (vanuit Den Bosch) en een half uur reizen (enkele reis) plus kleine organizing materialen zijn hierbij standaard inbegrepen.

Bij langere reisafstanden en/of reistijden brengt Van Chaos naar Orde 0,36 euro per gereden km. en genoemd uurtarief in rekening op basis van Google maps.

Het kennismakingsgesprek van 1 uur is kosteloos als er een vervolgafspraak van minimaal 3 uur wordt ingepland. Bij een eenmalige kennismaking (zonder vervolgafspraak) van 1 uur met alvast de eerste tips wordt 65,00 euro in rekening gebracht.

Voor een werkafspraak als Professional Organizer reserveer ik standaard een blok van 3 uur. In 3 uur tijd kun je namelijk zichtbaar resultaat boeken zonder dat je het risico loopt over je eigen grenzen heen te gaan. 

Voor mijn werkzaamheden als Zakelijk Organizer/ Virtual Assistant factureer ik per uur 65,00 euro (excl. 21% BTW). Neem hierover contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram