Hulp bij het opruimen

Over mijzelf

Mijn naam is Eva Broetzmann en sinds 2019 ben ik officieel gediplomeerd Professional Organizer. Opruimen zit in mijn DNA. Ik ben een duizendpoot, spin in het web en een regeltante. Daarom heb ik besloten om van mijn hobby mijn beroep te maken.

Thuis, in het mooie bourgondische Den Bosch, woon ik met mijn gezin. Ik ben moeder van 3 kinderen en heb alle ervaring met de drukte van een gezinsleven. Vaak wordt er mij gevraagd of bij mij thuis alles super netjes is. Opgeruimd is het wel, maar ook bij mij thuis is niet alles tip top hoor. Een huis moet ook zeker een beetje leven!

Met mijn enthousiasme, open en rustige aanpak begeleid en adviseer ik heel graag anderen bij het organiseren en inrichten van hun woning en spullen. Samen zorgen we dan voor meer ruimte in je huis en rust in je hoofd.

Mijn lidmaatschap bij de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers) staat garant voor kwaliteit en professionaliteit.

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram