Hulp bij het opruimen

Veelgestelde vragen

Wat is de bedoeling van het kennismakingsgesprek? Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we of ik de juiste persoon ben om je op weg te helpen en of er een klik is. Het is namelijk erg belangrijk dat jij je op je gemak voelt.

Wat kost het kennismakingsgesprek? Het kennismakingsgesprek van 45 min. is vrijblijvend en kosteloos.

Hoe lang duurt een werkafspraak? Een werkafspraak bestaat uit blokken van 3 uur.

Welke voorbereidingen zijn nodig voor een werkafspraak? Er wordt voor standaard benodigdheden gezorgd en je hoeft niets aan te schaffen voordat ik kom. Een goedwerkende stofzuiger is zeker handig om te hebben. Privézaken waarvan je niet wilt dat ik deze zie graag opbergen. Eventuele opvang voor kleine kinderen regelen. Plan de avond voor de werkafspraak en op de dag zelf niet teveel. Opruimen is best vermoeiend.

Hoeveel uur is er nodig om mijn huis op te ruimen? De snelheid waarmee ik werk, is afhankelijk van de snelheid waarmee jij beslissingen durft te nemen. Vandaar dat het lastig is om hierover een standaard uitspraak te doen.

Hoe ga je om met vertrouwelijke zaken? Informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld en nooit met derden gedeeld. De beroepscode van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO, waar ik lid van ben) garandeert geheimhouding. 

Wanneer ontvang ik de factuur? Je ontvangt de factuur binnen 2 weken nadat ik voor de eerste werkafspraak ben geweest. De betalingstermijn is 14 dagen en op al mijn organizing diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram