Hulp bij het opruimen

Werkwijze

Na een eerste telefonisch contact, kom ik graag langs (of een online gesprek) voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Hierin stellen we gezamenlijk vast waar je hulpvraag ligt en hoe ik je hierbij kan ondersteunen. 

Als Virtual Assistant zijn mijn werkzaamheden maatwerk en kunnen we tijdens het kennismakingsgesprek de mogelijkheden bespreken.

Ligt je hulpvraag bij mij als Professional Organizer dan lopen een rondje door je huis om een indruk van de situatie te krijgen.

Daarna beslis jij of je een werkafspraak met mij wilt maken. Het is namelijk erg belangrijk dat je je op je gemak bij mij voelt.

Voor een werkafspraak als Professional Organizer reserveer ik standaard een blok van minimaal 3 uur. In 3 uur tijd kun je namelijk zichtbaar resultaat boeken zonder risico over je eigen grenzen heen te gaan. Tijdens de werkafspraken leer je eenvoudige opruimtechnieken waarmee je zelf verder aan de slag kunt. Zo gaan we samen aan de slag in jouw eigen tempo voor meer rust, ruimte en overzicht in je huis en je hoofd.

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram